keskiviikko 12. marraskuuta 2014
"Se" Hapankaalikeitto
400 g Hapankaalia
1-2 Porkkanaa
3-5 Valkosipulinkynttä
400g Porsaankylkeä (tai palvikylkeä/pekonia)
n. 1 l Vettä
1 Kanaliemikuutio
1 Kasvisliemikuutio
Mustapippuria
Suolaa
Soijaa
pinnalle: smetanaa, ruohosipulisilppua,
rouhittua pippuria
Kuori ja pilko porkkanat ja valkosipulit.
Kuutioi pieneksi kylki. Paista lihat rapeiksi.
Lisää joukkoon porkkana ja valkosipuli sekä
hapankaali sekoittele hetki. Kaada päälle vesi.
Laita kattilaan vielä liemikuutiot ja mausteet.
Sekoita ja anna keiton hautua noin 30-60 min.
Tarkista maku ja lisää tarvittaessa mausteita.
Keiton seuraksi sopii sulhaspiirakat munavoilla!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti