1 Punainen Chili
4-6 Valkosipulin kynttä
Kourallinen Lehti Persilijaa
n.1 rkl Tuoretta Oreganoa
2-3 rkl Sitruunanmehua tai Puna- tai Valkoviinietikkaa
0,5-1 dl Oliiviöljyä
0,5-1 tl Suolaa
Mustapippuria
Hienonna puukolla hakaten Chili, Valkosipulit sekä Yrtit. Sekoita loput ainekset joukkoon, anna maustua vähintään puoli tuntia, tarkista maku!! Parhaimmillaan seuraavana päivänä.
Chimichurri on alunperin Argentiinasta lähtöisin oleva yrttinen kastike, joka sopii loistavasti grilliruokien lisukkeeksi. |
Grillattua Karitsan Ulkofilettä, Parsaa Pekonikierteellä, Chimichurria, Aiolia sekä Varhaispottu-Paprika Kesälisuketta!! |
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti