keskiviikko 21. marraskuuta 2018

Persikka-valkosuklaa pannacotta


"Raikas ja helppo jälkiruoka"



Persikka-valkosuklaa pannacotta

5 dl kuohukermaa
1,2 dl Multi hyytelösokeria
1 tl vanilijasokeria
100 g valkosuklaata
150 g säilykepersikkaa hienonnettuna (3 puolikasta)

Koristeeksi
Persikkaa
Valkosuklaata

Kiehauta kerma, lisää joukkoon vanilijasokeri ja hyytelösokeri, kiehuta hiljalleen pari minuuttia. Siirrä kattila pois liedeltä. Lisää joukkoon paloiteltu suklaa ja sekoittele kunnes suklaa on täysin sulanut. Jaa hienonnetut persikat jälkiruokamaljoihin ja kaada kermaseos maljoihin (6 kpl a'1.5 dl). Laita pannacotat hyytymään jääkaappiin muutamaksi tunniksi. Koristele haluamallasi tavalla ennen tarjoilua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti