keskiviikko 29. huhtikuuta 2015

Grillattua Parsaa Pekonikierteellä

Parsat grillaus valmiina !
Grillattua Parsaa Pekonikierteellä 4:lle
500g (1 nippu) Vihreää Parsaa
2 pkt Pekonia
SormiSuolaa
Mustapippuria
Oliiviöljyä
Chimichurria!
Kuori Parsat kevyesti Nupusta lähtien tyveen päin. Napsauta vääntäen tai puukolla leikaten 2-3 cm. pois "puumaista" runkoa. Huuhtele. Mausta roiskimalla parsoille Pippuria, hiven Suolaa ja Oliiviöljyä. Kierrä jokaiselle Parsalle Pekoni ja toista maustaminen Öljyineen (varovaisuutta suolan kanssa). Grillaa suoraan ritilällä tai halsteria apuna käyttäen hyvällä hiilloksella kunnes Pekoni on saavuttanut herkullisen värin, liian matalalla lämmöllä Parsasta tulee "lötkö" tavoitteena on säilyttää Parsan rapsakkuus! Täydellinen lisuke Grilliruoille Chimichurrin kera!!
 

Grillattua Karitsan Ulkofilettä, Parsaa Pekonikierteellä, Chimichurria, Aiolia sekä Varhaispottu-Paprika Kesälisuketta!!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti