1 Punainen Chili
4-6 Valkosipulin kynttä
Kourallinen Lehti Persilijaa
n.1 rkl Tuoretta Oreganoa
2-3 rkl Sitruunanmehua tai Puna- tai Valkoviinietikkaa
0,5-1 dl Oliiviöljyä
0,5-1 tl Suolaa
Mustapippuria
Hienonna puukolla hakaten Chili, Valkosipulit sekä Yrtit. Sekoita loput ainekset joukkoon, anna maustua vähintään puoli tuntia, tarkista maku!! Parhaimmillaan seuraavana päivänä.
| Chimichurri on alunperin Argentiinasta lähtöisin oleva yrttinen kastike, joka sopii loistavasti grilliruokien lisukkeeksi. |
| Grillattua Karitsan Ulkofilettä, Parsaa Pekonikierteellä, Chimichurria, Aiolia sekä Varhaispottu-Paprika Kesälisuketta!! |
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti