perjantai 7. elokuuta 2015

Fetanyytit

"Baked Feta Greece style"
Pahimpaan matkustus ikävään oiva ensiapu.. Ihanaa rääpiä sormin nyytistä makupaloja!

Fetanyytit 2 kpl

200 g Fetaa
6 tomaattia
1 vihreä paprika
3-4 valkosipulinkynttä
N. 10 tippaa Tabascoa
Mustapippuria
Suolaa
Kuivattua oreganoa
N. 1 dl oliiviöljyä

Siivuta tomaatit, paprika ja valkosipulit, jaa ne kahdelle foliolle. Leikkaa feta puoliksi ja nosta kasvisten päälle. Mausta mustapippurilla, suolalla, Tabascolla ja oreganolla. Lorota runsaasti vielä hyvää oliiviöljyä pinnalle, sulje nyytti. Kypsennä grillissä noin 20-30 minuuttia tai uunissa 200 asteessa 20-30 minuuttia. Nyyttiä ei tarvitse välillä kääntää ylösalaisin! Kasvikset saavat kypsyä pehmeiksi.
Käytä ruokailuvälineenä sitkeää patonkia, kastellen sitä pohjalle syntyneeseen aromaattiseen liemeen ja samalla nostellen ihania sattumia suuhusi hyvän ja kylmän oluen kera! You love it!



"Baked Feta Greece style"





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti