"Yllätys, taas raastesalaatti, oon niiiiiin ihastunut näihin muikeisiin raasteisiin. Vain mielikuvitus on rajana mitä kaikkea näihin hyvin säilyviin raasteisiin voi laittaa, näitä voi syödä sellaisenaan, ruokien lisukkeena, leivillä, eväänä....ym..ym... Raastesalaatista tulee välittömästi mieleen paksu huopatakissa ja huivissa oleva Mummo mikä myy tällaista saavista kilokaupalla!"
Ananas varhaiskaali raastesalaatti
1 iso porkkana
1/2 varhaiskaalia
10 cm purjoa
1 prk ananaspaloja
1 valkosipulinkynsi
Marinadi
0,75 dl ananas purkin liemi
0,5 tl suolaa
1/4 tl cayennenpippuria
1 tl herbes de provencea
2 rkl oliiviöljyä
0,5 dl väkiviinaetikkaa
Kuori ja raasta karkeaksi porkkana. Suikaloi purjo ja kaali. Hienonna valkosipulinkynsi. Sekoita ainekset keskenään.
Kiehauta marinadin ainekset ja kaada kuumana salaatin päälle, laita jääkaapiin muutamaksi tunniksi. NAM !!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti