Minä

Oma valokuva

Morttelia paukuttaa rennosti Porilainen
(Nakkilalaiskankaanpääläinen) eukko,
Joka rakastui jo lapsuudessaan syvästi ruokaan.
Taustalta löytyy hotelli-, ravintola-, ja suurtalousalan,
ravintolakokin ja
leipuri-kondiittorin koulutus.
Lisäksi 2004 MAKU lehden vuoden kotikokkaaja voitto!
Näillä mennään !!!!

Piia

lauantai 26. elokuuta 2017

Minttu Masat

"Minttu Masat eli Masaliisa tuunattuna minttusuklaalla ja voin sanoa et ei huono!"



MinttuMasat, pellillinen

4,5 dl vehnäjauhoja
3 dl sokeria
3 rkl kaakaota (tummaa)
3 tl leivinjauhetta
3 tl vaniljasokeria
225 g voisulaa
3 munaa
1 dl maitoa
1 dl kiehuvaa vettä
145 g minttumurusuklaata
1 tl piparminttuaromia

Kuorrutus

180 g voisulaa
6 rkl vahvaa kahvia
6 rkl kaakaota (tummaa)
1 tl piparminttuaromia
500 g tomusokeria
Koristeluun vaikka nonparelleja tai piparminttukarkki murskaa tai vihreällä elintarvikevärillä värjättyjä kookoshiutaleita joissa tippa piparminttuaromia ym.ym...


Sekoita pohjan kuivat aineet keskenään, lisää loput ainekset yksitellen vatkaten joukkoon ja rouhittu suklaa viimeisenä. Paista 175 asteessa 25-30 minuuttia.
Tee pohjan paistuessa kuorrutus. Sulata voi ja lisää joukkoon kuuma kahvi, piparminttuaromi, kaakaojauhe ja tomusokeri. Levitä täyte HETI kuuman pohjan päälle lastalla, ripottele pinnalle HETI haluamasi koristeet. Anna tekeytyä jääkaapissa niin kauan kunnes hermosi pettävät ja aloitat "Masan" ahminnan, mikäli ehdit voit keittää kaveriksi kupin kahvia!

P.S. Jos et pysty ahmimaan kaikkea, niin torttu kestää hyvin myös pakastamista!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti