keskiviikko 12. marraskuuta 2014

"Se" Hapankaalikeitto

  Hapankaalikeitto (Neljälle)

400 g     Hapankaalia
1-2         Porkkanaa
3-5         Valkosipulinkynttä
400g      Porsaankylkeä (tai palvikylkeä/pekonia)
n. 1 l      Vettä
1            Kanaliemikuutio
1            Kasvisliemikuutio
              Mustapippuria
              Suolaa
              Soijaa

pinnalle: smetanaa, ruohosipulisilppua,
 rouhittua pippuria

Kuori ja pilko porkkanat ja valkosipulit.
Kuutioi pieneksi kylki. Paista lihat rapeiksi.
Lisää joukkoon porkkana ja valkosipuli sekä
hapankaali sekoittele hetki. Kaada päälle vesi.
Laita kattilaan vielä liemikuutiot ja mausteet.
Sekoita ja anna keiton hautua noin 30-60 min.

Tarkista maku ja lisää tarvittaessa mausteita.

Keiton seuraksi sopii sulhaspiirakat munavoilla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti