lauantai 20. joulukuuta 2014

Anopin Lanttuloora

Anopin Lanttuloora

2 l Lanttukuutioita (2,5 kg kuorimattomia)
1 tl Suolaa
2 l Vettä

Keitä kypsiksi ja survo soseeksi (perunalumiraudalla saa hyvin..).

1-2 dl Kermaa
1/2 dl Korppujauhoja
1-2 tl Suolaa
1/4 tl Muskottia
1-2 Munaa
0,5-1 dl Siirappia
n.50 g Voita

Pinnalle

Korppujauhoja
Voita
Siirappia

Lisää loput aineet "lanttumuusiin", maistele. Ohenna tarvittaessa keitinliemellä.
Kaada voideltuun vuokaan, kuvioi pinta lusikalla, lisää pinnalle korppujauhoja, siirappia ja voita.
Paista 175 asteessa n.2 tuntia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti