sunnuntai 14. joulukuuta 2014

Chorizo rulla

Chorizo rulla, taivaallinen Tapas

100 g Chorizoa siivuina
150 g Valkosipuli tuorejuustoa
1-2 siivua Cheddaria sulatejuustona
1-2 rkl Pestoa
Mustapippuria

Levitä Chorizo siivut tuorekelmun päälle suorakaiteen mallisesti (itselläni tuli siivuja 3*7). Levitä tuorejuustoa kauttaaltaan päälle, leikkaa cheddarin siivusta sentin pötköjä ja levitä ne siihen reunaan josta aloitat rullan rullaamisen, levitä myös pestosta juuston päälle raita. Pyöräytä myös mustapippuria myllystä ympäriinsä. Rullaa kelmun avulla tiukaksi rullaksi ja vie pakkaseen, anna olla vähintään tunti ennen leikkaamista, voit myös tehdä pötkön hyvissä ajoin pakkaseen "hätävaraksi" herkutteluun, anna tässä tapauksessa sulaa n.30 min. ennen leikkaamista. Pirskottele pinnalle oliiviöljyä. Voit myös leikata siivuja hapankorpulle tai vaikka ruokaisan salaatin päälle..ym...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti