perjantai 26. joulukuuta 2014

Läskilaatikko

Läskilaatikko

400 g Porsaan kylkeä (kastikesiivuja)
6-8 Perunaa
1-2 Porkkanaa
200 g Lanttua
1 iso Sipuli
5-6 Valkosipulin kynttä
Savupaprikaa  jauhetta
Mustapippuria
Suolaa

Liemi
n. 1 l Vettä
1 Lihaliemikuutio
2 rkl Vegetamaustetta tai 1 Kasvisliemikuutio
2 rkl Sinappia
1 laakerinlehti

Kuori ja siivuta kaikki kasvikset ja kuutioi sipuli. Pätki kylkisiivut ja paista pannulla rapeiksi, mausta pippurilla, suolalla, paprikalla ja pippurilla, paista sipulit myös possun rasvassa. Kasaa kaikki ainekset kerroksittain vuokaan. Tee pannulla liemi. Kaada liemiseosta vuokaan kunnes ainekset peittyvät.
Paista 200 asteessa n.2 tuntia, laske lämpöä mikäli tummuu liikaa.
Tarjoile etikkapunajuurien ja suolakurkun kera.
Käristä lihat ja sipulit.

Kokoa aiekset kerroksittain.

Lisää lopuksi liemi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti