lauantai 11. huhtikuuta 2015

Tsatsiki


Tarjoa rapeakuorisen maalaisleivän sekä erilaisten liha-, kala- ja kasvisruokien lisäkkeenä.

 Tsatsiki

2 dl Turkkilaista Jugurttia tai Kermaviiliä
(rasvaa vähintään 10 %)
1/2 Kurkku
1-2 Valkosipulin kynttä, hienonnettuna
1-2 tl Sitruunan mehua
1-2 tl Oliiviöljyä
ripaus Sokeria (1/4 tl)
Mustaapippuria
n.1 tl Suolaa
Minttua

Raasta pesty Kurkku isolla terällä ja laita siivilään, ripottele pinnalle Suolaa ja jätä "itkemään"
n.15 minuutiksi ja rutista kaikki ylimääräinen neste pois Kurkusta. Halutessasi vahvahkoa Tsatsikia valuta myös Jugurttia suodatinpussissa n.15 minuuttia. Sekoita kaikki ainekset keskenään ja anna tekeytyä vähintään 30 minuuttia, tarkista maku.
Koristele Oliiviöljyllä ja Oliivilla.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti