"Ihan huippu lisuke, toimii lisukkeena leivälle ja kaikelle grillatulle tai ihan sellaisenaankin!"
Grillattuja Romaine paprikoita täytteellä
3 Romaine paprikaa
1 pkt miniluumutomaatteja
1 pkt (100g) chilifetaa
3-4 siivua cheddarjuustoa
Mustaapippuria
Sormisuolaa
Yrttiöljy
Yrttejä; Kourallinen basilikaa, oreganoa....
3-6 valkosipulinkynttä
Noin 1 dl oliiviöljyä
Mustaapippuria
Suolaa
Pieni loraus "happoa" vaikka sitruunaa tai valkoviinietikkaa
Sekoita yrttiöljyksi hakatut valkosipulin kynnet, yrtit sekä muut ainekset, tarkista maku.
Halkaise paprikat pituussuunnassa, grillaa paprikat ja tomaatit kauttaaltaan. Nosta paprikat folion päälle ja lisää sisään tomaatit. Mausta pippurilla ja suolalla. Jaa chilifeta paprikoihin ja valuttele yrttiöljyä päälle, lisää vielä revittyjä cheddarin riekaleita. Laita grillin kansi kiinni ja anna valmistua kunnes juustot ovat lämmenneet ja cheddari lähtenyt "valumaan", NAUTI!!!
keskiviikko 20. heinäkuuta 2016
tiistai 5. heinäkuuta 2016
Katkarapuleipä
"Tuli järjetön himo Katkarapuleipiin! Leivissä ei Ravuissa säästelty, en osannut päättää teenkö Ravuista tahnan vai laitanko erikseen joten laitoin molemmat, täytteet riittäisivät kyllä useampaankin leipään! NAM!"
Katkarapuleipä 4 kpl
500 g isoja katkarapuja
4 siivua paahtoleipää
Voita
Salaatinlehtiä
1 tomaatti
1 sitruuna
1 punasipuli
Nippu tilliä
1-2 keitettyä munaa
1 dl majoneesia, ei kevyt esim. hellmann´s
2 dl kermaviiliä, ei kevyt ja valuta suodatinpussissa tarvittaessa
Suolaa
Mustaapippuria
Sulata ravut pakkauksen ohjeen mukaan ja rutista ylimääräinen neste pois.
Tee tahna, sekoita keskenään 1/2 osa ravuista, kermaviili, majoneesi, 1/2 osa tillistä hienonnettuna ja puolikkaan sitruunan mehu keskenään, mausta suolalla ja mustapippurilla, tarkista maku.
Paahda leivät ja voitele ne voilla. Levitä päälle salaatinlehtiä. Jaa "tahna" leiville. Kruunaa leivät lopuilla ravuilla, kanamunanlohkoilla, sitruunan siivuilla, hienonnetulla punasipulilla, tillitupsulla sekä tomaattilohkoilla. Tarjoile lisäksi mustaapippuria ja sormisuolaa.
Katkarapuleipä 4 kpl
500 g isoja katkarapuja
4 siivua paahtoleipää
Voita
Salaatinlehtiä
1 tomaatti
1 sitruuna
1 punasipuli
Nippu tilliä
1-2 keitettyä munaa
1 dl majoneesia, ei kevyt esim. hellmann´s
2 dl kermaviiliä, ei kevyt ja valuta suodatinpussissa tarvittaessa
Suolaa
Mustaapippuria
Sulata ravut pakkauksen ohjeen mukaan ja rutista ylimääräinen neste pois.
Tee tahna, sekoita keskenään 1/2 osa ravuista, kermaviili, majoneesi, 1/2 osa tillistä hienonnettuna ja puolikkaan sitruunan mehu keskenään, mausta suolalla ja mustapippurilla, tarkista maku.
Paahda leivät ja voitele ne voilla. Levitä päälle salaatinlehtiä. Jaa "tahna" leiville. Kruunaa leivät lopuilla ravuilla, kanamunanlohkoilla, sitruunan siivuilla, hienonnetulla punasipulilla, tillitupsulla sekä tomaattilohkoilla. Tarjoile lisäksi mustaapippuria ja sormisuolaa.
Tilaa:
Blogitekstit (Atom)