Mousse koristeltu kinder patukasta vuolluilla lastuilla ja tomusokerilla. |
Suklaamousse 6-8 annosta
200 g tummaa suklaata tai 200 g haluamaasi suklaata, tällä kertaa itse laitoin 100 g tummaa suklaata + 50 g valkosuklaata + kinder suklaata
50 g voita
2 kananmunan keltuaista
2 kananmunan valkuaista
Ripaus suolaa
0,75 dl sokeria
2 dl kuohukermaa
Sulata suklaa ja voi vesihauteessa, anna jäähtyä kädenlämpöiseksi ja lisää keltuaiset vatkaten joukkoon.
Vaahdota kerma.
Vaahdota myöskin valkuaiset ja sokeri kovaksi vaahdoksi.
Sekoita suklaaseokseen kerma- ja valkuaisvaahto. Jaa annosmaljoihin, voit myös pursottaa massan maljoihin. Anna tekeytyä kylmässä vähintään tunnin tai vaikka seuraavaan päivään, koristele ennen tarjoilua!