Marinadi vaihtoehto 1
Marinadi vaihtoehto 1 |
n.0.5dl Ruokaöljyä
1-2tl Mustaapippuria
1-2rkl Yrttejä
(Minttu, Oregano, Timjami, Rosmariini
tai Herbes de provensea)
n.3 Valkosipulin kynttä
n.1rkl Sitruunaa
1rkl Chilisoijaa
2-3tl Sormisuolaa
Marinadi vaihtoehto 2
Marinadi vaihtoehto 2 |
n.0,5 dl Oliiviöljyä
1-2 rkl Sitruunanmehua
2 tl Soijaa
1-2 rkl Olutta
1 rkl Dijon Sinappia
1/2 tl Currya
-2 rkl Rosmariinia
0,5dl Timjamia
1 dl Persilijaa
4-7 Valkosipulin kynttä, siivuina
0,5-1 tl Chilihiutaleita
2-3 tl Sormisuolaa
n.2 tl Mustaapippuria rouheena
ripaus Sokeria
Sekoita kaikki marinadin ainekset keskenään ja kaada lihojen päälle, anna maustua huoneenlämmössä 2-3 tuntia.
Siivuta kare ja ota nopea grillaus tosi kuumalla ehdottomasti Mediumiks tai vähän jopa Rare.
Voit voidella vielä marinadilla käännettyäsi.
Lopuiksi kaada valmiiden kyljysten päälle valkosipulivoisula.
Päälle Valkosipulivoisula
50-100g Voita
1-2 Valkosipulin kynttä
Sulata voi ja lisää joukkoon murskatut valkosipulit.
Seuraksi sopii Appelsiini-Sipuli Salaatti Mozzarellalla ja Tomaatilla, Vuohenjuustoperunat, "Vale" Valkosipuliperunat Retikasta tai Kokonaiset Pikku Potut... |
Mango-hyytelökakku jälkkäriksi.. |
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti