keskiviikko 22. heinäkuuta 2015

Helpot Kahden tökötin Grilliluut ja Grillivoi

Välillä on kiva vähän "oikaista" valmiilla mausteilla!

Helpot Kahden tökötin Grilliluut ja Grillivoi

Pari "Panosvyötä" eli kilo Grilliluita
Grillimaustetta
Marinointikastiketta

Hiero kuivamaustetta Luihin ja pirskottele Marinointi kastiketta pintaan. Anna tekeytyä huoneenlämmössä ainakin tunti. Grillaa miedolla lämmöllä hartaasti kauniin ruskeiksi, kunnes luut rupeavat törröttämää reunoista, kypsyyttä voi tarkistaa leikkaamalla "makuluun" rivin päästä!

Tarjoile Grillivoin ja HalloumiSalsan kera!



Grillivoi

100g Voita
2 rkl Grillimaustetta
1-2 Valkosipulinkynttä hienona
0,5-1 tl Paprikajauhetta
0,5-1 tl Currya

Sekoita huoneenlämpöiseen Voihin mausteet ja laita kovettumaan jääkaappiin. Nauti tirisevän kuumien Grilliluiden tai leivän kera!

Grillivoi!

HallomiSalsa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti