Välillä on kiva vähän "oikaista" valmiilla mausteilla! |
Helpot Kahden tökötin Grilliluut ja Grillivoi
Pari "Panosvyötä" eli kilo Grilliluita
Grillimaustetta
Marinointikastiketta
Hiero kuivamaustetta Luihin ja pirskottele Marinointi kastiketta pintaan. Anna tekeytyä huoneenlämmössä ainakin tunti. Grillaa miedolla lämmöllä hartaasti kauniin ruskeiksi, kunnes luut rupeavat törröttämää reunoista, kypsyyttä voi tarkistaa leikkaamalla "makuluun" rivin päästä!
Tarjoile Grillivoin ja HalloumiSalsan kera!
Grillivoi
100g Voita
2 rkl Grillimaustetta
1-2 Valkosipulinkynttä hienona
0,5-1 tl Paprikajauhetta
0,5-1 tl Currya
Sekoita huoneenlämpöiseen Voihin mausteet ja laita kovettumaan jääkaappiin. Nauti tirisevän kuumien Grilliluiden tai leivän kera!
Grillivoi! |
HallomiSalsa |
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti