Suomalaista "Fingerfoodia" !! |
n.300g Muikkuja
Perkaus on helppoa, ota vaan päästä kiinni niskapuolelta ja nappaa irti, niin sisuksetkin tulevat siinä samalla. Huuhtele. Ihan pieniä ei tarvitse edes perata.
Leivitys-seos
1-2 dl Ruisjauhoja
n. 0,5 tl Valkopippuria
0,5-1 tl Suolaa
Paistoon, Voita
Pinnalle Sitruunaa ja PintaSuolaa
Sekoita Jauhojen joukkoon Suolaa ja Valkopippuria. Pyörittele Muikut Jauhoissa. Paista Parilalla reilussa Voissa. Mausta pinta vielä Suolalla ja Sitruunalla. Tarjoile Tilli-Aiolin kera!
Tilli-Aioli
1-2 dl Aiolia (ohje täällä)
Tai oikaise käyttämällä 1-2 dl Hyvää Majoneesia esim. Hellmans johon 1-2 Valkosipulinkynttä
sekä
n.1 dl Tilliä
Tujaus Sitruunaa
Valmista Tilli-Aioli sekoittamalla Aiolin joukkoon Tilli ja Sitruuna.
"MAX" itse.. |
Peratut Muikut.. |
Jauhotettuina.. |
Parilalla Voissa.. |
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti