torstai 5. maaliskuuta 2015

Pestogratinoitu Possun Sisäfile


Pestogratinoitu Possun Sisäfile

N.600 g Porsaan Sisäfile
Voita
Suolaa
Mustapippuria
1-2 dl Pestoa
2 siivua vaaleaa Leipää (esim. paahto)

Ruskista huoneenlämpöinen File kuumalla pannulla nopeasti Voissa. Mausta kauttaaltaan Suolalla ja Pippurilla. Tee Pestosta ja murennetusta Leivästä tahna ja hiero se Fileen pintaan. Laita mittari Lihan vahvimpaan kohtaan paista 175 asteessa kunnes sisälämpö on n.63 astetta (n.15-20 min.) nosta vetäytymään.
(Sisälämpötila jatkaa nousemista myös vetäytyessä, helposti 70 asteeseen.)

Seuraksi sopii mainiosti  Valkosipuliset Cheddar Perunat....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti