lauantai 30. joulukuuta 2017

Fazerina-juustokakku

"Nam! Nyt Fazerina-juustokakku huomiseksi tekeytymään ja mikäli joululta jäi fazeriinoja niin tähänpä ne kuluu loistavasti!"


Fazerina-juustokakku


Pohja
175 g dominokeksejä tai vastaavia
75 g voita sulana
2 rkl appelsiinituoremehua

Täyte
200 g maustamatonta tuorejuustoa
2,5 dl kuohukermaa
1/2 dl sokeria
3-4 rkl tummaa kaakaota
2 tl vaniljasokeria
200 g Fazerina suklaata
4 liivatelehteä
2 rkl appelsiinituoremehua

Murskaa keksit, sekoita keksinmurut, sulatettu rasva ja mehu. Painele seos leivinpaperilla vuorattuun irtopohjavuokaan (Halkaisija 20 cm.). Laita pohja jääkaappiin odottamaan.
Laita liivatteet kylmään veteen likoamaan 5-10 minuutiksi.
Vaahdota kerma, lisää joukkoon tuorejuusto, sokerit, kaakao ja vesihauteessa sulatettu suklaa. Lopuiksi mehuun sulatetut hyvin puristetut liivatteet ohuena nauhana hyvin sekoittaen.
Suihkaise vuokasprayta vuoan reunoille ja kumoa täyte pohjan päälle. Anna hyytyä jääkaapissa vähintään 2-4 tuntia. Koristele!

Kakku kestää myös hyvin pakastamista ennen koristelua.




2 kommenttia: