lauantai 25. lokakuuta 2014

Choritzo-munakoisovuoka

Choritzo-munakoisovuoka

1 munakoiso (pienehkö) 1 cm siivuina
4-6 tomaattia 1 cm siivuina
2 mozzarellapalloa tai 1 pötkö 1 cm siivuina
50-100 g choritzoa siivuina
Kourallinen mustaleimaa raasteena (tai parmesaania)
Herbes de provensea
Mustapippuria rouhittuna
Suolaa
Oliiviöljyä
Ripottele munakoisoviipaleiden päälle suolaa ja oliiviöljyä, paahda 10 minuuttia. 200 asteessa pellillä (näin munakoisojen kitkeryys poistuu..)
Lado vuoroperään siivuja, munakoisoa, tomaattia, mozzarellaa, chorizoa. Päälle ripottele yrttisekoitusta, pippuria,
suolaa, oliiviöljyä ja vielä mustaleima raastetta kourallinen (tai parmesaania) paista 200 c noin 20-30 minuuttia!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti