maanantai 27. lokakuuta 2014

Välimerellinen Couscous salaatti

Välimerellinen couscous salaatti 4:lle

1,5 dl täysjyvä couscousia
2 dl kasvislientä
Valmista pakkauksen ohjeen mukaan ja jäähdytä sen jälkeen.
Marinoi couscous;
Valkosipuli/chilimurska säilykettä 1-2 tl tai 1 valkosipulinkynsi ja chiliä.
sitruunaa
mustapippuria
suolaa
1-2 tl pestoa
oliiviöljyä
Lisäksi;
1/2 kurkkua
1/2 punaista paprikaa
3-4 tomaattia
Kaikki kuutioina
1 punasipuli,lohkoina
1 dl vihreitä oliiveita paloina
1 dl aurinkokuivattuja tomaatteja paloina
Kaikki sekaisin.
Pinnalle;
n.1 dl persiljaa silppuna
100 g/1 pkt Apetina snacks salaattijuustoa vihreä oliivi (öljymarinoitu feta)
Kastikkeeksi sopii tsatsiki tai kermaviili jossa, valkosipulin kynsi, mustapippuria, suolaa, ripaus sokeria, oliiviöljyä sekä trujaus sitruuna.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti