sunnuntai 5. heinäkuuta 2015

"MAX" ParilaMuikut Tilli-Aiolilla

"MAX" ParilaMuikut Tilli-Aiolilla
Suomalaista "Fingerfoodia" !!

n.300g Muikkuja
Perkaus on helppoa, ota vaan päästä kiinni niskapuolelta ja nappaa irti, niin sisuksetkin tulevat siinä samalla. Huuhtele. Ihan pieniä ei tarvitse edes perata.

Leivitys-seos
1-2 dl Ruisjauhoja
n. 0,5 tl Valkopippuria
0,5-1 tl Suolaa

Paistoon, Voita
Pinnalle Sitruunaa ja PintaSuolaa
 
Sekoita Jauhojen joukkoon Suolaa ja Valkopippuria. Pyörittele Muikut Jauhoissa. Paista Parilalla reilussa Voissa. Mausta pinta vielä Suolalla ja Sitruunalla. Tarjoile Tilli-Aiolin kera!

Tilli-Aioli
1-2 dl Aiolia (ohje täällä)
Tai oikaise käyttämällä 1-2 dl Hyvää Majoneesia esim. Hellmans johon 1-2 Valkosipulinkynttä
sekä
n.1 dl Tilliä
Tujaus Sitruunaa

Valmista Tilli-Aioli sekoittamalla Aiolin joukkoon Tilli ja Sitruuna.
"MAX" itse..
Peratut Muikut..












Jauhotettuina..
Parilalla Voissa..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti