Makuja visioista
Ruokablogi
Minä
Piia Pihlajaviita
Tarkastele profiilia
torstai 17. joulukuuta 2015
Kirpeä kurkkurelissi
"Ihanan kirpeä kurkkurelissi sopii hyvin joulupöytään siirappisten laatikoiden ja kalojen kaveriksi. Nopea tehdä, parhaimmillaan seuraavana päivänä!"
Kirpeä kurkkurelissi
1/2 kurkkua
1 sipuli
Nippu tilliä
0,5 dl etikkaa
1,5 dl vettä
1 tl sokeria
1 tl suolaa
Raasta pesty kurkku isolla terällä ja hienonna sipuli. Sekoita kaikki ainekset keskenään. Anna maustua vähintään tunti mutta parhaimmillaan seuraavana päivänä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Uudempi teksti
Vanhempi viesti
Etusivu
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti