maanantai 6. kesäkuuta 2016

Possuwräppi grillissä



"Huippu grillausmättöä, helppoa, nopeaa ja herkullista! Kaiken voi hyvissä ajoin esivalmistella ja grillaushetken tullessa joko kotona, mökillä tai vaikka piknikillä tarjoilu ja ruoanvalmistus sujuu tuossa tuokiossa!!"


Possuwräppi grillissä 2:lle

N. 400 g porsaan kylkeä ohuina siivuina

Marinadi
N. 1 dl oliiviöljyä
4 valkosipulinkynttä, hienonnettuna
0,5-1 tl cayennepippuria
2-3 tl savustettua paprikajauhetta
1-2 tl suolaa
0,5-1 tl mustapippuria rouhittuna
3 rkl sitruunan mehua
1 rkl (villi) oreganoa
1 rkl sinappia
1 tl juustokuminaa

Sekoita marinadin ainekset keskenään. Pujottele lihat ässän mallisesti vartaisiin ja kaada marinadi vartaiden päälle, jätä marinoitumaan vähintään tunniksi.














Valkosipulinen creme fraiche


1 prk ranskankermaa
2 valkosipulinkynttä
suolaa

Sekoita kaikki keskenään.



Lisäksi
Tortillalettuja
Salaattisekoitusta jossa rucolaa, baby pinaattia, lehtisalaattia ym.ym..
Suolakurkkua lohkoina
Hapankaalia
Makeaa chilikastiketta
Turkinpippureita siivuina


Grillaa lihat ja lämmitä tortillat hiilloksella nopeasti. Pura varras tortillan väliin, lisää salaattia, valkosipulista ranskankermaa, hapankaalia, suolakurkkuja, turkinpippureita ja chilikastiketta. Kääräise kiinni ja nauti!






















Ei kommentteja:

Lähetä kommentti