tiistai 5. heinäkuuta 2016

Katkarapuleipä

"Tuli järjetön himo Katkarapuleipiin! Leivissä ei Ravuissa säästelty,  en osannut päättää teenkö Ravuista tahnan vai laitanko erikseen joten laitoin molemmat, täytteet riittäisivät kyllä useampaankin leipään! NAM!"

Katkarapuleipä 4 kpl

500 g isoja katkarapuja
4 siivua paahtoleipää
Voita
Salaatinlehtiä
1 tomaatti
1 sitruuna
1 punasipuli
Nippu tilliä
1-2 keitettyä munaa
1 dl majoneesia, ei kevyt esim. hellmann´s
2 dl kermaviiliä, ei kevyt ja valuta suodatinpussissa tarvittaessa
Suolaa
Mustaapippuria

Sulata ravut pakkauksen ohjeen mukaan ja rutista ylimääräinen neste pois.
Tee tahna, sekoita keskenään 1/2 osa ravuista, kermaviili, majoneesi, 1/2 osa tillistä hienonnettuna ja puolikkaan sitruunan mehu keskenään, mausta suolalla ja mustapippurilla, tarkista maku.
Paahda leivät ja voitele ne voilla. Levitä päälle salaatinlehtiä. Jaa "tahna" leiville. Kruunaa leivät lopuilla ravuilla, kanamunanlohkoilla, sitruunan siivuilla, hienonnetulla punasipulilla, tillitupsulla sekä tomaattilohkoilla. Tarjoile lisäksi mustaapippuria ja sormisuolaa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti