perjantai 13. helmikuuta 2015

Helppo "VitriiniLäski" !

Mahtava Saunaruoka viikonloppuna kun nakkaa Läskin jo päivällä uuniin!



Helppo "VitriiniLäski" !

n. 1 kilo Porsaan Kylkeä, täytyy olla kunnon läskiraidat!
Grillausmaustetta

Tee viiltoja nahkaan noin sentin välein, hiero Grillausmaustetta reilusti kauttaaltaan Läskiin. Paista uunissa n.100-150 asteessa kauan, useita tunteja vähintään 3-4 tuntia välillä valuttaen Läskin pintaan vuoalle valuneella nesteellä.
Anna vetäytyä vartin verran ennen siivuttamista, mikäli siivutus tuntuu haasteelliselta Lihan pehmeyden vuoksi, älä hätäänny, olet onnistunut!
Mitä miedommalla ja mitä kauemmin Liha on uunissa sitä parempi, jos hätiköi ja paistaa kuumassa nopeasti lopputulos on täysin eri....
Seuraksi Raikasta Salaattia, Patonkia (kannattaa dipata vuoan pohjalta ihanan Suolaista ja Rasvaista Paistinrasvaa Patonkiin..) ja Kylmää Olutta!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti