tiistai 10. helmikuuta 2015

Karjalanpaisti

Karjalanpaisti

400g Nautaa tai Riistaa, Kohdalla ei väliä, mutta älä nyt Filettä laita ;D
400g Possun Lapaa, Etuselkää, Kasleria tai Kylkeä ym..
Voita
2 Sipulia
2 Porkkanaa
Lihaliemikuutio
Kanaliemikuutio
Suolaa
10 kokonaista Maustepippuria
5-8 Kokonaista Mustapippuria
2 Laakerinlehteä
n.1 l Vettä

Kuori ja lohko Sipulit sekä Porkkanat.
Ruskista Lihat Voissa kuumalla pannulla. Laita sekaisin pataan Lihat, Sipulit ja Porkkanat sekä Mausteet. Lisää pannulle Vettä, sulata siinä Liemikuutiot.
Kaada pataan Lientä sen verran, että kaikki peittyvät.
Kypsennä 175 asteessa 2-3 tuntia (mitä kauemmin sen parempi..). Lisää Vettä tarvittaessa. Peitä halutessasi kypsymisen loppuvaiheessa kannella. Tarkista maku!
Tarjoa keitettyjen Perunoiden tai Muusin kanssa. Lisäksi maistuvat Puolukkahillo ja Suolakurkut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti