tiistai 29. maaliskuuta 2016

Thaimaalainen porkkanasalaatti

"Thaimaalainen porkkanasalaatti sopii mainiosti lisukkeeksi tuhdeille liha ja kalaruoille muikean makunsa vuoksi! Sopii myös erinomaisesti erilaisten rieskojen/leipien/tortillojen täytteeksi."

Thaimaalainen porkkanasalaatti

300 g porkkanaa
1 pieni sipuli
2-3 valkosipulinkynttä
1/4 dl öljyä
2 rkl soijaa
0,5-1 tl punaista thai currytahnaa
1 tl valkoviinietikkaa
Mustaapippuria
Suolaa
Pinnalle seesaminsiemeniä

Kuori ja raasta karkealla terällä porkkanat ja hienonna sipuli ja valkosipulit. Sekoita kaikki ainekset keskenään ja anna maustua vähintään 1-2 tuntia, parhaimmillaan seuraavan päivänä. Tarkista maku ennen tarjoilua.


2 kommenttia: