maanantai 21. syyskuuta 2015

Venäläiset pompannapit, Suolakurkut joista ei suolaa puutu !!

"Näitä ei tarvitse tempaista lautaselle muusin viereen kuin yhden niin tietää ottaneensa suolakurkun, pienenpieninä kuutiona maku on mahtava perinteisten uuniruokien ja muusin kera vaikka karjalanpaistin, muusin ja rosollin kaverina, i like it"


Venäläiset pompannapit, Suolakurkut joista ei suolaa puutu !!

Avomaankurkkuja
Mustaherukanlehtiä
Tammenlehtiä
Tillinkukintoja
Piparjuurilastuja
Valkosipulia

Liemi,
1 l vettä
1 dl merisuolaa
1 dl etikkaa
(Atamonia)

Liota kurkkuja yön yli ja pese hyvin harjalla. Siivuta kurkut vahvoiksi siivuiksi. Lado kerroksittain desinfioituihin purkkeihin kurkkuja, mustaherukanlehtiä, tammenlehtiä, tilliä, piparjuurta ja valkosipulia sekä päällimmäiseksi tillistä kerä painoksi. Kiehauta lientä sen verran että suola sulaa ja kaada heti purkkeihin, sulje välittömästi ja vie kellariin odottamaan, anna tekeytyä vähintään kaksi viikkoa ennen testausta!!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti