sunnuntai 24. huhtikuuta 2016

Aura kukkakaalisalaatti

 "Ihana salaatti vaikka piknikille Vappuna, sopii mahtavasti myös tahnana vaikka letuille, blineille tai uuniperunoille..ym. Joukkoon sopii myös kaprikset!"


 Aura kukkakaalisalaatti

1 (400 g) kukkakaali
1 pkt noin 150 g aurajuustoa
1 punainen paprika
2 kevätsipulia kokonaan
6 pepperonia/turkinpippuria
2-3 rkl pepperonien lientä
4 rkl majoneesia
4 rkl ranskankermaa
0,5-1 tl mustaapippuria
0,5-1 tl suolaa
(kapriksia)

Hienonna kukkakaali, kevätsipulit ja paprika. Raasta aura mikäli käytät palaa. Sekoita loput ainekset joukkoon ja anna tekeytyä vähintään tunnin, maut ja rakenne pehmenevät, tarkista maku!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti