torstai 29. joulukuuta 2016

Snägäri pasteijat

"Wautsi wau, näähän on ihan "combo" nakkikioskin mauista!!! Snägärin makuiset minipasteijat uudenvuoden aattoon, joulullisista voitaikinan jämistä!"




Snägäri pasteijat 20 kpl

4 voitaikina levyä
Ketsuppia
Sinappia
Kurkkusalaattia
Cheddar sulatejuustoa
1 pss prinssinakkeja (ps. pussissa on n. 20 kpl joten voit syödä ylimääräiset "talkoopalkkana"!)
Voiteluun kananmuna
Paprikajauhetta
Valkosipulisuolaa

Leikkaa sulaneet taikinalevyt viiteen kolmioon, ei tarvitse olla tarkasti leikkattuja, sinneppäin riittää 😉 . Hipaise kaikkiin kolmioihin hiven sinappia ja ketsuppia, lisää 1 tl kurkkusalaattia mausteiden päälle. Jaa prinssinakit jotka olet viiltänyt kärjistä "nauraviksi", päällimmäiseksi 1/4 osa cheddar juuston siivusta. Rullaa leveämmästä päätä aloittaen. Lataa pellille saumakohta alassuin. Voitele munalla ja ripottele pinnalle paprikajauhetta ja valkosipulisuolaa. Paista 225 asteessa 8-12 minuuttia!







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti