tiistai 5. toukokuuta 2015

Merimiespihvi Savulohesta

Maukas ja kevyt laatikkoruoka tähteeksi jääneestä Savukalasta!!
Merimiespihvi Savulohesta

6-10 Perunaa
400-600g Tähteeksi jäänyttä Savulohta tai muuta Savukalaa, onnistuu myös Graavista tai
Kylmäsavusta huomioi silloin suolan määrää pienemmmäksi..
1-2 Sipulia
n.10 Maustepippuria
Tilliä
1-3 Laakerinlehteä
2 Kalaliemi kuutiota tai 2 rkl KalaFondia
n.1 l Vettä
Voita

Kuori ja siivuta ronskisti Perunat, hienonna Sipulit ja nypi Kala. Lado kerroksittain Ainekset ja Mausteet. Tee Kalaliemi ja kaada Lientä ainesten päälle niin paljon että peittyvät hyvin. Lopuiksi vielä Voinokareita pinnalle. Paista 200 asteessa 1-2 tuntia. Peitä kannella mikäli tummuu liikaa, mitä pienemmällä ja mitä kauemmin maltat paistaa sen parempi!! Anna vetäytyä 10-15 min. Tarjoile EtikkaPunajuurien ja Ruisleivän kera!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti