Ihanan raikas jälkkäri!! |
Vadelma Pannacotta
n.8 annosta riippuen tarjoiluastioista
400g Vadelmia, käytin jäisiä, onnistuu tuoreistakin
4 rkl Sokeria
4 dl Kuohukermaa
4 dl Maitoa
2 dl Hyytelösokeria (Dansukker Multi)
2-3 tl Vanilijasokeria
Koristeeksi
Vadelmia
Soseuta tehosekoittimella Vadelmat ja Sokeri keskenään.
Keitä puoli minuuttia Kerman, Maidon ja Hyytelösokerin sekoitusta. Jaa kahteen osaan.
Sekoita toiseen puoleen 1/2 osa Vadelmasoseesta ja anna jäähtyä hetki.
Jaa Kulhojen pohjalle 1/2 osa Vadelmasoseesta.
Sen päälle varovasti Vadelma-Kermaseos anna taas jähtyä hetki.
Päällimmäiseksi loppu vaalea Kermasos varovasti.
Anna hyytyä muutama tunti tai seuraavaan päivään, koristele, NAM!
Onnistuu muistakin Marjoista hyvin!!
Näyttää todella herkulliselta, eli resepti talteen ja eikun kokeilemaan! Kiitos :)
VastaaPoistahttp://justsayinghianne.blogspot.fi/
Tää oli kyllä ihanan raikasta, varsinkin kun vadelmia ei kypsennetä niin maku pysyy pirtsakkana :)
Poista