torstai 14. toukokuuta 2015

Vadelma Pannacotta

Ihanan raikas jälkkäri!!

Vadelma Pannacotta

 n.8 annosta riippuen tarjoiluastioista

400g Vadelmia, käytin jäisiä, onnistuu tuoreistakin
4 rkl Sokeria
4 dl Kuohukermaa
4 dl Maitoa
2 dl Hyytelösokeria (Dansukker Multi)
2-3 tl Vanilijasokeria

Koristeeksi
Vadelmia

Soseuta tehosekoittimella Vadelmat ja Sokeri keskenään.
Keitä puoli minuuttia Kerman, Maidon ja Hyytelösokerin sekoitusta. Jaa kahteen osaan.
Sekoita toiseen puoleen 1/2 osa Vadelmasoseesta ja anna jäähtyä hetki.
Jaa Kulhojen pohjalle 1/2 osa Vadelmasoseesta.
Sen päälle varovasti Vadelma-Kermaseos anna taas jähtyä hetki.
Päällimmäiseksi loppu vaalea Kermasos varovasti.
Anna hyytyä muutama tunti tai seuraavaan päivään, koristele, NAM!

Onnistuu muistakin Marjoista hyvin!!

2 kommenttia:

  1. Näyttää todella herkulliselta, eli resepti talteen ja eikun kokeilemaan! Kiitos :)

    http://justsayinghianne.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää oli kyllä ihanan raikasta, varsinkin kun vadelmia ei kypsennetä niin maku pysyy pirtsakkana :)

      Poista