Sisko-kullan Paras Keitto
500 g porkkanoita
100 g lanttua
2 sipulia
3-5 valkosipulinkynttä
2 rkl öljyä
1 rkl currya
1,5 l liha/kanalientä
1 laaakerinlehti
200 g Koskenlaskija voimakas
400 g siskonmakkaroita
1/2 tl pippurisekoitusta
1 tl rakuunaa
0,5 tl timjamia
suolaa
persiljaa
Raasta juurekset ja pilko sipulit. Kuumenna kattilassa öljy ja lisää
mukaan juurekset ja curry kevyesti sekoittaen. Hetken kuluttua lisää
lihaliemi ja anna keitoksen kiehua 10 min. Liuota juusto pieninä
nokareina liemeen. Puserra tai pätki siskopallukoita keittoon ja anna vielä
poreilla 10 min. Mausta , tarkista maku ja silppua päälle reippaasti
persilijaa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti