Valkosuklaa-daimkakku
Pohja:
200 g Tummia täytekeksejä (domino) murustettuna
75 g Voita sulatettuna
2 rkl Kahvia
Täyte:
2 1/2 dl Vispikermaa tai vaahtoutuvaa vaniljakastiketta
130 g Valkosuklaata
250 g Rahkaa
1 dl Sokeria
2 tl Vaniljasokeria
4 Liivatetta
2 rkl Sitruunamehua
1 1/2 isoa Daim -suklaapatukkaa rouhittuna
Sekoita keksinmurut, sulatettu rasva ja kahvi. Painele seos leivinpaperilla vuorattuun irtopohjavuokaan.
Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen. Vatkaa kerma vaahdoksi, mausta sokerilla ja vaniljasokerilla, lisää rahka. Kääntele joukkoon sulatettu suklaa, lisää sitruunamehu johon on sulatettu liivatteet ohuena nauha hyvin sekoittaen sekä daimmurut. Kaada täyte vuokaan murupohjan päälle, anna hyytyä 2-4 tuntia tai yön yli.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti