tiistai 4. marraskuuta 2014

Valkosuklaa-daimkakku

Valkosuklaa-daimkakku

Pohja:

200 g     Tummia täytekeksejä (domino) murustettuna
75 g       Voita sulatettuna
2 rkl       Kahvia

Täyte:

2 1/2 dl   Vispikermaa tai vaahtoutuvaa vaniljakastiketta
130 g      Valkosuklaata
250 g      Rahkaa
1 dl         Sokeria
2 tl          Vaniljasokeria
4             Liivatetta
2 rkl       Sitruunamehua
1 1/2       isoa Daim -suklaapatukkaa rouhittuna

Sekoita keksinmurut, sulatettu rasva ja kahvi. Painele seos leivinpaperilla vuorattuun irtopohjavuokaan.
Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen. Vatkaa kerma vaahdoksi, mausta sokerilla ja vaniljasokerilla, lisää rahka. Kääntele joukkoon sulatettu suklaa, lisää sitruunamehu johon on sulatettu liivatteet ohuena nauha hyvin sekoittaen sekä daimmurut. Kaada täyte vuokaan murupohjan päälle, anna hyytyä 2-4 tuntia tai yön yli.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti