perjantai 28. marraskuuta 2014

Viikonlopun Wingsit

Kaupassa on vino rivi Wings-sooseja, jätä ne sinne ja tee ite !
 Viikonlopun Wingsit

n. 700 g   Broilerin siipiä
(kaupassa ei ollut marinoimattomia joten pesin kaupan mausteet pois) 
                Grillimaustetta, kauttaaltaan

Kypsennä Wingsit uunissa keskitasolla 200 asteessa n. 30 min, itse tykkään vähän jopa ylikypsistä niin että luut irtoavat....
Tai friteeraa öljyssä (180 c ) kypsiksi.


 Dippi kasviksia

Porkkanaa, kuori
Varsiselleriä
Paprikoita
Kurkkua
ym.

Leikkaa vihannekset isoiksi suikaleiksi ja laita jääkylmään veteen kunnes soosit ja wingsit ovat valmiit, kaada vesi pois ja laita tarjolle.



 Wins rafloissa on yleensä valkosipuli- ja auradippi erikseen, päätin yhdistää asiat ja löin samaan "toonaan" kaverukset yhdessä, TOIMII!

Aura dippi

1 prk      Kermaviiliä 12%
1/2 pkt   Aurajuustoa, raasteena
1            Valkosipulin kynsi, murskattuna
               Suolaa
               Mustapippuria

Kaikki sekaisin ja anna tekeytyä n.1h.


Wings kastike

4 rkl     Valko- tai omppuviinietikkaa
4 rkl     Vettä
1 prk    Tomaattipyrettä
1 rkl     Sokeria
1 1/2 tl Suolaa
1-3 tl    Tapascoa, must vähintään 2 tl
1/2 tl     Cayennepippiria
             Mustapippuria
n.50g    Voita

Sekoita kaikki ainekset keskenään, kuumenna vain sen verran että voi lähtee sulamaan, ÄLÄ KEITÄ (etikan happo katoaa)! Tarkista maku ja miksaile tulisuutta omaan makuun vielä jos on tarvetta. Kaada kastike kuumien Wingsien päälle.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti