sunnuntai 4. tammikuuta 2015

Gubbröra

Tällä kertaa hapankorpun päälle nasautamme Vanhojen Ruotsalaisherrojen herkkua Gubbröraa..

Gubbröra

1 pieni Punasipuli
3 keitettyä Kananmunaa, hienonnettuna
8 (1prk)  Anjovisfileetä, hienonnettuna
3 rkl Ruohosipulia hienonnettuna
3 rkl Tilliä hienonnettuna
2 rkl Kapriksia
1-2 rkl Sitruunaa
muutama tippa Tapascoa
2 tl Dijon Sinappia
1 prk (125 g) Smetanaa
Mustapippuria
Suolaa

Sekoita kaikki ainekset keskenään ja anna tekeytyä vähintään tunti.
Tarkista maku ja nauti rukiisen leivän esim. Hapankorpun tai vaikka Saaristolaisleivän kera.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti