maanantai 26. tammikuuta 2015

Tonnikala Pastavuoka

 
Tonnikala Pastavuoka

6 dl Pastaa (gnocchi)
Voita
1 Sipuli, Hienonnettuna
2 prk Tonnikalaa
4-5 Valkosipulin kynttä, hienonnettuna
1/2 dl Mustia Oliiveja siivuina (n.10-15 kpl)
1/2 dl Aurinkokuivattuja Tomaatteja kuutioina (n.5 kpl)
1 prk Tomaattimurskaa
n.2,5 dl Kermaa (väh.26% rasvaa)
n.1 dl Tilliä
Mustapippuria
Suolaa
Tapascoa
n.150 g Juustoraastetta

Keitä Pasta pakkauksen ohjeen mukaan.
Kuullota Sipuli voissa, lisää joukkoon Tonnikala, Valkosipuli, Oliivit ja Tomaatit, pyörittele hetki. Lisää Tomaattimurska ja Kerma sekä Mausteet anna hautua hetki. Tarkista maku ja lisää vielä Tilli ja 1/3 osa Juustoraasteesta sekä valutettu Pasta, sekoita. Kaada seos Voideltuun uunivuokaan ja ripottele loput juustot päälle. Paista n.200 asteessa 30-45 minuuttia, lisää folio päälle mikäli tummuu liikaa.
Anna vetäytyä hetki ennen tarjoilua. Tarjoile raikkaan vihersalaatin kera.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti