keskiviikko 28. tammikuuta 2015

Katkarapu-Tonnikala Salaatti ja Tilli Vinaigrette

Katkarapu-Tonnikala Salaatti ja Tilli Vinaigrette

2 dl Simpukka Makaronia (tricolori)

1/2 Jäävuorisalaattia, hienonnettuna
2 Tomaattia, kuutioina
1/2 Kurkkua, kuutioina
1 Paprika, paloiteltuna
1 Suolakurkku, kuutioina
1 Punasipuli, siivuina
200g Leipäjuustoa, kuutioina
1 prk Tonnikalaa
 n.150g Katkarapuja, sulana
 2-3 Kananmunaa, keitettyinä ja puolitettuina
Tilliä, hienonnettuna

Keitä Pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta ja jäähdytä. Pastan kiehuessa tee Vinaigrette (ohje alapuolella). Laita Pasta marinoitumaan lisäämällä 1/2 Tilli Vinaigretesta joukkoon. Sekoita marinoidun pastan joukkoon Tomaatti, Kurkku, Paprika, Suolakurkku ja Punasipuli. Kaada seos laakealle vadille "pediksi" lisää päälle Leipäjuusto, Tonnikala, Ravut ja Kanamunan puolikkaat sekä Tilli. Tarjoile lopun Tilli Vinaigreten ja Patongin kera.


Tilli Vinaigrette

1/2 dl Rypsiöljyä
1/2 dl Oliiviöljyä
2 rkl Sitruunanmehua
2 tl Sinappia
Tapascoa
1 tl Suolaa
2-3 tl Sokeria
0,5-1 tl Sitruunapippuria
0,5 tl Mustapippuria
1-2 Valkosipulin kynttä, murskattuna
1/2-1 dl Tilliä, hienonnettuna

Sekoita kaikki Vinaigreten ainekset hyvin vispilällä sekoittaen, anna tekeytyä hetki ja tarkista maku.



1 kommentti: