perjantai 30. tammikuuta 2015

SimpukkaKasari

SimpukkaKasari


N. 1 kg Simpukoita
n.50g Voita
2-3 Salottisipulia, hienonnettuna
1-2 Varsisellerin vartta, hienonnettuna
1 Chili, viipaleina
5-8 Valkosipulin kynttä, hienonnettuna
1 prk Tomaattimurskaa
n.5 dl Valkoviiniä
loraus Vettä
n.1 dl Persilijaa, hienonnettuna
Sitruunan mehua
1-2 rkl Oliiviöljyä
Mustapippuria
Suolaa

Koristeeksi
Raastettua Sitruunan ja Limen kuorta
Muutamia Säilöttyjä Perulaisia Chilejä (Sweet Chili Drops)


Harjaa Simpukat puhtaiksi ja poista parrat. Huuhtele juoksevan veden alla ja heitä pois rikkoutuneet ja kuolleet yksilöt, jotka eivät sulje kuortaan, kun napautat niitä kevyesti. Jätä valumaan lävikköön.
Kuullota Voissa Salottisipulit, Sellerit ja Chilit. Lisää hetken kuluttua Valkosipulit, kuullota hetki.
Lisää Puhdistetut Simpukat ja kaikki loput ainekset. Kypsyttele n. 5 min kannen alla välillä ravistellen. Poista Simpukat jotka eivät avaudu. Tarkista maku.

Tarjoile Patongin ja Laadukkaan Oluen tai Viinin kera.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti