perjantai 2. tammikuuta 2015

Valkosipuliset Cheddar Perunat pannulla


Valkosipuliset Cheddar Perunat pannulla

8-10 Perunaa
Voita
1 Valkosipuli n. 10 kynttä
3-4 dl Kermaa, rasvaa vähintään 28%
Tippa Vettä
Mustapippuria
Suolaa
n. 100 g Cheddaria

Kuori ja siivuta ronskeiksi perunat. Paistele miedolla lämmöllä voissa n.20 minuuttia kunnes ovat kypsiä ja herkullisen ruskeita. Lisää mausteet ja 2/3 hienonnetuista valkosipuleista (saat valkosipulisemman maun lisäämällä loput vasta lopuiksi) sekä kerma. Anna hautua kunnes kerma vahvenee, lisää tarvittaessa tilkka vettä kosteudeksi. Koostumus olisi hyvä olla hieman "kastikemainen". Tarkista maku, kun maku on kohdillaan lisää loput valkosipulit ja hienonnetut cheddarit päälle,lisää kansi. Enään ei tarvitse kiehutella.
Kun juusto on sulaa nauti.
Seuraksi sopii mainiosti vaikka Grillatut Lihavartaat...

1 kommentti:

  1. Täällä kuolaa valuu suupieliä pitkin, vähän on herkullisen näköistä... :P

    VastaaPoista