lauantai 17. tammikuuta 2015

MaissiPilahvi

MaissiPilahvi

1 Sipuli
3-4 Valkosipulin kynttä
2-3 rkl Öljyä
3 dl Riisiä
n.5 dl Vettä
n.2 rkl Kanafondia
2-3 rkl Sitruunan mehua
n.100 g Maissinjyviä (säilyke)
2 rkl Voita
0,5-1 tl Mustapippuria
0,5-1 tl Suolaa
n.1 dl Persiljaa

Kuullota hienonnettua sipulia Öljyssä hetki, älä ruskista. Lisää Riisi ja hienonnettu Valkosipuli, kuullota vielä muutama minuutti. Lisää Vesi ja Kanafondi. Anna hautua miedolla lämmöllä kannen alla n.20 minuuttia. Lisää Maissinjyvät liemineen ja anna hautua miedolla lämmöllä niin kauan, että kaikki neste on imeytynyt. Mausta Sitruunalla, Pippurilla ja Suolalla. Lisää lopuksi voi ja hienonnettu Persilja.
Tarkista maku!
 
Sopii hyvin Grillatun Broilerin ja Currykastikkeen seuraksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti