maanantai 22. joulukuuta 2014

Banaani Parfait


Ihana ja helppo jälkkäri joka odottaa pakkasessa sopivaa hetkeä...




Banaani Parfait n.1 l

6 Keltuaista
1 dl Sokeria
3 dl Kermaa
n. 1rkl Banaanilikööriä
1 1/2 tl Banaaniaromia ( annostus pullossa 1-2 tl /kg, tarkista pullon ohje, aromeissa on eroja)
1-2 tl Vaniljasokeria
n.50 g Tummaa suklaata rouhittuna
Keltaista elintarvikeväriä

Vaahdota keltuaiset ja sokeri omassa kulhossa. Vaahdota myös kerma erikseen. Yhdistä vaahdot ja loput ainekset, värjää keltaisella värillä kauniin keltaiseksi. Pakasta massa vaikka kuivakakkuvuoassa tai kätevästi käy myös tyhjä maitotölkki josta saa leikattua hyvin siivuja läpi tölkin sahalaitaisella vetsellä sopivan määrän, muistaa poistaa vaan pahvireunan ennen syöntiä ....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti