sunnuntai 14. joulukuuta 2014

Venäläinen Sienisalaatti

Venäläinen Sienisalaatti

Sopii hyvin Joulupöytään, blineille, rukiisen leivän päälle ym....
Mikäli et ole niin onnekas että kellaristasi löytyy omia suolasieniä,
voit korvata ne esim."sauvon" sienikuutio purkilla, niitä
 ei tarvitse liottaa.

160 g Suolasieniä, liota mutta jätä suolaisiksi
1/2 tai pieni (n.30g) Punasipuli
0,5 tl Suolaa, mikäli käytät suolasieniä maista
ensin ennen kuin lisäät suolaa
1/5 tl Valkopippuria
0,5 tl Mustapippuria
0,5-1 tl Etikkaa
1 tl Oljyä
1/2 tl Sokeria

Hienonna sienet ja sipuli. Sekoita kaikki ainekset keskenään,
ohje on vähän "viitteellinen", joten maistele kun valmistat.
Anna tekeytyä vähintään tunti ja tarkista maku.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti