"Vampyyrin märkä päiväuni"
Carpaccio Dijon-kastikkeella 4-6.lle
500 g Sisäfilettä, nautaa, hirveä, poroa, hevosta ym...
Dijonkastike
3/4 dl Majoneesia
1/2 Sitruunan mehua
1,5 tl Dijon sinappia
2rkl Parmesaania raasteena
Pari tippaa Worcester kastiketta
Mustapippuria
Suolaa
Kaikki sekaisin.
Rucolaa
Viinisuolaheinää
Parmesaania
Mustapippuria
Suolaa
Sitruunanmehua
Oliiviöljyä
Putsaa liha kalvoista ja kääri tiukasti kelmuun, laita pakastimeen noin tunniksi.
Tee sillä aikaa kastike maustumaan.
Leikkaa lihasta niin ohuita siivuja kuin pystyt, vahvempia voi hieman taputella ohuemmiksi tarvittaessa.
Rouhi lautasille mustaapippuria ja sekä suolaa myllystä tai sormisuolaa ympäriinsä. Pirskottele oliiviölyä ja sitruunaa myös lautasille lihojen alle. Levitä lihat lautasille ja toista sama maustaminen vielä pintaan. Jaa rucolaa ja viinisuolaheinää lihojen päälle ja kastiketta "pisaroina". Varaa tarjolle myös pippuria ja suolaa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti