Ihana jälkkäri jonka voi tehdä vaikka jo edellisenä päivänä!
Suklaamousse Mariannevaahdolla ja Vadelmilla
n.10,5 dl vaahtoja yhteensä, tein 9kpl 1,2 dl annosta
2 Munaa
90g Tummaa suklaata
2 dl Kuohukermaa
1 dl Mariannemurskaa
6 Vadelmaa jokaiseen pohjalle
1 Vadelma jokaiseen koristeeksi
Sulata suklaa vesihauteessa. Erottele keltuaiset ja valkuaiset. Kun suklaa on haaleaa, lisää siihen keltuaiset, kaikki kerralla ja sekoita. Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi, samoin kerma, eri kulhossa. Sekoita valkuaisvaahto suklaaseokseen, lisää lopuksi puolet kermavaahdosta ja sekoita varovasti tasaiseksi.
Sekoita mariannemurska loppuun kermavaahtoon.
Annostele maljoihin pohjalle vadelmia ja kerroksittain vuorotellen suklaamoussea ja marianne-kermavaahtoa. Koristele vadelmilla. Laita kylmään tekeytymään noin 30 minuutiksi.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti