Tämä "pommi" rauhoittaa hetkeksi Jouluhössötyksen !
Valkosipuli Etanat Auralla
2-3 pannua 6 reikäsiä
1 prk Etanoita
100 g Voita, pehmeää
4-5 Valkosipulinkynttä, hienonnettua
0,5 dl Persilijaa, hienonnettua
1 rkl Sitruunanmehua
Suolaa
Mustapippuria
n.80g Aurajuustoa, muruina
loraus Oliiviöljyä pinnalle
Liota etanoita kylmässä vedessä vaihtaen vettä välillä n.10-20 min
ja purista kuivaksi. (näin saat mahdolliset hiekat ja tölkin maun pois :) )
Sekoita voi, valkosipuli, persilja, sitruuna, suola ja pippuri keskenään,
lisää etanat ja sekoita hieman, jaa "etanavoi" pannuille, laita pinnalle
aurajuusto ja pieni loraus oliiviöljyä. Paista 250 asteessa 8-12 min.
Ota heti ulos kun pinta kuohuu kunnolla ja alkaa ruskistua, älä paista
liikaa ettei etanat muutu "purkaksi" :)
Tarjoilu rapean patongin ja sitruunalohkon kera!!!!!! Nam!!!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti