perjantai 12. joulukuuta 2014

Valkosipuli Etanat Auralla

Tämä "pommi" rauhoittaa hetkeksi Jouluhössötyksen !


Valkosipuli Etanat Auralla

2-3 pannua 6 reikäsiä

1 prk  Etanoita
100 g Voita, pehmeää
4-5     Valkosipulinkynttä, hienonnettua
0,5 dl  Persilijaa, hienonnettua
1 rkl   Sitruunanmehua
           Suolaa
           Mustapippuria
n.80g  Aurajuustoa, muruina
loraus Oliiviöljyä pinnalle

Liota etanoita kylmässä vedessä vaihtaen vettä välillä n.10-20 min
ja purista kuivaksi. (näin saat mahdolliset hiekat ja tölkin maun pois :) )
Sekoita voi, valkosipuli, persilja, sitruuna, suola ja pippuri keskenään,
 lisää etanat ja sekoita hieman, jaa "etanavoi" pannuille, laita pinnalle
 aurajuusto ja pieni loraus oliiviöljyä. Paista 250 asteessa 8-12 min.
 Ota heti ulos kun pinta kuohuu kunnolla ja alkaa ruskistua, älä paista
 liikaa ettei etanat muutu "purkaksi" :)
Tarjoilu rapean patongin ja sitruunalohkon kera!!!!!! Nam!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti